NIS2 és “Kibertan.tv” által érintett szervezetek felkészítése

NIS2 és “Kibertan.tv” által érintett szervezetek felkészítése

Az előző posztunkban olvasható volt, hogy a NIS2 és kibertan.tv által érintett szervezeteknek milyen határidőkre mely feladatokat szükséges teljesíteniük a bírság elkerüléséhez. Összeszedtük szolgáltatásainkat, melyek segítenek a kötelező információs rendszerek felhasználóira vonatkozó szabályok meghatározásában, illetve a szervezet vezetőjének a munkavállalók rendszeres információbiztonsági képzésében és ismereteinek szinten tartásában, tekintettel a közelgő első  2024. január 1-ei határidőre.

Online több információbiztonság-tudatossági képzés is elérhető, de ezek szinte kivétel nélkül több szakaszra bontott, hosszadalmas, több óra terjedelmű képzések. Véleményünk és ügyfeleink visszajelzései szerint a NIS2 hatálya alá tartozó, a legtöbb esetben az információbiztonsággal csak ismerkedő vállalatoknak és munkavállalóiknak első ízben ennél egyszerűbb és könnyebben teljesíthető megoldásra van szükségük.

A PR-AUDIT Kft. a fenti probléma megoldása céljából egy a NIS2 hatálya alá tartozó szervezetekre szabott online információbiztonság-tudatossági képzést tesz elérhetővé. A videó-tananyag és a kapcsolódó teszt időtartama összesen 60 perc, mely webes e-learning platformunkon keresztül bármikor elérhető a munkavállalók részére. A teszthez kapcsolódó és letölthető „Elektronikus információs rendszerek felhasználóira vonatkozó szabályzattal” (Biztonsági Házirend) Ön a NIS2 és Kibertan.tv első bekezdésben foglalt összes követelményének meg tud felelni.

Amennyiben igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén és biztos vagyok benne, hogy fogunk találni az Önök részére megfelelő időpontot az oktatások még idei lefolytatására.

Elérhetőségek:

Pataki-Vízi Linda                                           dr. Kőmíves Balázs

linda.vizi@praudit.hu                                 balazs.komives@praudit.hu

PR-AUDIT Kft.

 A PR-AUDIT Professzionális Informatikai Kft. a hazai információbiztonsági piac megkerülhetetlen szereplője 2003 óta. A PR-AUDIT széleskörű auditori tapasztalattal rendelkező, informatikai, műszaki és jogi végzettségű szakemberekből áll, akik diplomájukon felül különböző minősítésekkel rendelkeznek. Minden átfogó audit projektünkön a különböző szakértelmet igénylő szakterületi részeken az erre szakosodott kolléga dolgozik.

Cégünk hosszú évek óta végez információbiztonsági, informatikai átvilágításokat és célauditokat, IT biztonsági kockázatelemzéseket és alakít ki átfogó szabályozó környezetet. Etikus hacker csapatunk évente több száz betörési tesztet, sérülékenységi vizsgálatot, alkalmazásbiztonsági auditot és forráskód elemzést végez. Ügyfeleink a kis cégektől a nagy multinacionális cégekig minden szegmensből évek óta visszatérő partnereink.