VÁLLALATUNK

VÁLLALATUNK

Hazai vállalat, saját, innovatív megoldásokkal, a magyar biztonsági környezetre szabva

A PR-AUDIT Professzionális Informatikai Kft. a hazai információbiztonsági piac megkerülhetetlen, magyar tulajdonú szereplője 2003 óta. A cég szolgáltatásai az információbiztonság szinte minden szegletét felölelik a auditálástól, a biztonsági tervezésig, a fejlesztéstől, a biztonsági szakemberek kiszervezéséig.

A PR-AUDIT 2008 óta rendelkezik ISO 27001 tanúsítvánnyal, illetve NATO Beszállítói minősítéssel. Szolgáltatásainkat és termékeinket rendszeresen belső és külső auditoknak vetjük alá, ezzel is folyamatos kontroll alatt tartva saját folyamatainkat is.

Ügyfeleink főként a pénzügyi piac szereplői közül, míg együttműködő partnereink elsősorban nemzetközi disztribútorokból és viszonteladókból épülnek fel.

Teljesítményünket és lendületünket igazolják szakmai sikereink. A PR-AUDIT 2008 óta folyamatosan foglalkozik naplóelemzéssel, melynek első sikere a 2010 márciusában Budapesten megrendezett, az informatikai audit és biztonság területén a világ vezető konferenciájának számító EuroCACS volt, ahol hazánkat előadóként a PR-AUDIT képviselte. Az előadás témája a központosított naplógyűjtés- és naplóelemzés volt.

A 2010-2011. évben végrehajtott integrált naplógyűjtési- és naplóelemzési projektjével cégünk elnyerte az ITBN Biztonsági Díj 2011 – Legjobb IT Biztonsági referencia projekt díját, mely a termék és a kapcsolódó szolgáltatások legkiemelkedőbb haza szakmai elismerése.

Büszkék vagyunk rá, hogy jelen pillanatban a magyar biztosítási szektort TOP10 szereplőjének 80%-nál a LOGNESS keretrendszer végzi a központi naplógyűjtést- és elemzést.

A mély technológiai vizsgálatok terén szerzett felkészültségünket és tapasztalatunkat jelzi, hogy 2010 szeptemberében cégünk csapata nyerte meg a Hacktivity CTF versenyét, ezzel elnyerve az év legjobb hackercége díjat, melyet 2011. évben sikeresen megvédett. 2012-ben a PRAUDITORS az EC-Council szervezésében megrendezésre kerülő CyberLympics 2012 Hacker Olimpiának számító európai versenyen európai első helyezést, az ezt követő világversenyen hatodik helyezést ért el, 2013-ban pedig európai bronzérmes lett.

A PR-AUDIT széleskörű auditori tapasztalattal rendelkező, informatikai, műszaki és jogi végzettségű szakemberekből áll, akik diplomájukon felül különböző minősítésekkel rendelkeznek, mint CISP, ITIL, ISO 27001 auditor. Minden átfogó audit projektünkön a különböző szakértelmet igénylő szakterületi részeken az erre szakosodott kolléga dolgozik.